ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL SERGİ

Tarih : 08 Mart 2024
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL SERGİÜmraniye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında dünya genelindeki kadınların yaşamlarına ışık tutan "Dünyanın Renkleri, Kadınlarımız" adlı serginin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlar sergiyi 8 – 22 Mart tarihleri arasında ziyaret edebilecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ümraniye Belediyesi, fotoğraf sanatçısı Resul Çelik'in 30 ülkeyi gezerek çektiği ve farklı kültürlerden ve coğrafyalardan kadınların portrelerini bir araya getirerek, kadınların hayatlarındaki zenginliği ve çeşitliliğini sunduğu "Dünyanın Renkleri, Kadınlarımız" adlı sergi Ümraniye Kültür Sanat Merkezinde sanatseverlerin beğenisine sundu. Fotoğraf sergisinin açılışıyla birlikte 'Savaş Coğrafyası’nda Kadın Olmak' programıyla kadınların bir araya geldiği etkinlikte kadın mücadelesine destek mesajları verildi.