Ümraniye Belediyesi’nde Görev Yapan Öğretmenler Bursa Gezisi Yaptı

Tarih : 29 Ocak 2020
Ümraniye Belediyesi'nde Görev Yapan Öğretmenler Bursa Gezisi YaptıÜmraniye Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi ve Meslek Edindirme kurslarında görev yapan öğretmenler için Bursa gezisi düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi tarafından belediyenin Geleneksel Sanatlar Akademisi ve Meslek Edindirme kurslarında görev yapan öğretmenler için Bursa gezisi düzenlendi. Sömestir tatilinde bir taraftan aldıkları seminerlerle kendi eğitimlerine devam eden öğretmenler, düzenlenen bu gezi ile de tarihi ve kültürel mekanları görme fırsatı buldu. Öğretmenler bu gezi sırasında Coats İplik Fabrikası’nın yanında tarihi ve kültürel mekanları da ziyaret etti.