ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı

Tarih : 01 Ağustos 2019
Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitimin verildiği ve bu yaz 1200’e yakın çocuğun eğitim aldığı Yaz Spor Okulları, Başkan İsmet Yıldırım’ın katıldığı törenle sona erdi. Törene katılan Başkan Yıldırım, çocuklarla da yakından ilgilenerek madalyalarını takdim etti.

7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitimin verildiği ve bu yaz 1200’e yakın çocuğun eğitim aldığı Yaz Spor Okulları, Başkan İsmet Yıldırım’ın katıldığı törenle sona erdi. Törene katılan Başkan Yıldırım, çocuklarla da yakından ilgilenerek madalyalarını takdim etti.

Yüzlerce öğrencinin hem tatil yaptığı hem de eğitim gördüğü Yaz Spor Okulları, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen bir törenle sona erdi. Düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle başlayan program, öğrencilerin büyük alkış aldığı gösterileri sergilemesiyle devam etti.  

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza spor yaptırmak ve sporu sevdirmemiz gerekiyor. Çünkü spor olmazsa sağlıklı olmakta pek mümkün olmuyor. Bu sebeple bu tür sporlarımızla çocuklarımızı sadece yazın değil, kışın da okullarımızda eğitmeliyiz. Bizler de her türlü maddi ve manevi olarak sizlerin yanındayız. Yaz etkinliklerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum. Günümüz mübarek olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Kapanış töreni Başkan İsmet Yıldırım ve protokolün öğrencilere madalyalarını vermesiyle son buldu.

FOTO GALERİ