ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZ KUR’AN KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Tarih : 07 Haziran 2024
ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZ KUR'AN KURSU KAYITLARI BAŞLADIÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursu kayıtları başladı. 7 hafta sürecek olan eğitimler 1 Temmuz’da başlayacak.

Ümraniye Belediyesi çocukların dini değerlerini doğru şekilde öğrenmesi ve yaz tatilini daha verimli geçirmesi için bu yıl da Yaz Kur’an Kursu düzenliyor. İlçe Müftülüğü ile müşterek düzenlenen kursta öğrencilere; Kur’an-ı Kerim, elifba, adabımuaşeret, akıl ve zekâ oyunları eğitimi verilecek. Kontenjanın sınırlı olduğu kursa en az 1. sınıfı bitirmiş çocuklar ile henüz 8. sınıfa başlamamış yaş aralığındaki çocuklar kabul edilecek. Eğitimler 1 Temmuz’da başlayacak ve 16 Ağustos’ta sona erecek.

7 hafta sürecek olan Yaz Kur’an Kursu’nda öğrencilerin sosyalleşmelerine yönelik kültürel ve sosyal etkinlikler de düzenlenecek.

Kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: