ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Etkinliği’nin Kapanış Töreni Yapıldı

Tarih : 23 Temmuz 2019
Ümraniye Belediyesi Yaz Kur'an Etkinliği'nin Kapanış Töreni YapıldıÇocukların 9 farklı uygulama merkezinde hafta içi her gün Kur’an-ı Kerim, Musiki, İman ve Ahlak Esasları ile Değerler Eğitimi aldığı Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Etkinliği sona erdi.

Çocukların 9 farklı uygulama merkezinde hafta içi her gün Kur’an-ı Kerim, Musiki, İman ve Ahlak Esasları ile Değerler Eğitimi aldığı Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Etkinliği sona erdi.

Ümraniye Belediyesi’nin, yaz tatilini İstanbul’da geçiren 6-14 yaş arası çocuklar için hayata geçirdiği Yaz Kur'an Etkinliği bitti. Çocukların sosyalleştiği ve kaliteli zaman geçirdiği yaz okulu kapanış törenine Başkan İsmet Yıldırım da katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karnelerin alınması ve çocukların uzun bir yaz tatiline girmesinin ardından çocukların; sosyalleşmesi, sorumluluk alabilmesi, spor yapması ve doğayla iç içe olmaları için uygun bir ortam sunan yaz okulları ve yaz etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Ümraniye Belediyesi, gerçekleştirilen Yaz Kur’an Etkinliği programında, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi için 9 farklı kültür merkezinde hafta içi her gün Kur’an-ı Kerim, Musiki, İman ve Ahlak Esasları ile Değerler Eğitimi verdi. Ailelerinin desteği ile çocukların yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi. Kapanış törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, 1 ay boyunca eğitim alan çocukların video sunumu, okunan şiir ve söylenen ilahilerle devam etti.

Çocukların heyecanını paylaşıp onları tek tek tebrik eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Değerli anneler, babalar ve sevgili çocuklar; sıcak bir yaz gününde sizleri burada misafir ettik. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" dedi. Başkan İsmet Yıldırım, "Yaz aylarında çocuklarınızı hem spor hem de din ve ahlaki değerlerimizi öğrenmeleri için bu tür etkinliğe gönderdiğiniz için değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliklerimiz her yıl devam edecek. Yaz Kur’an Etkinliğine katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Hepsi benim gözümde birincidir. Hepinize hayırlı günler diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program, protokol tarafından öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi. Birinciye; tablet, kitap, ikinciye; MP4 müzik çalar, kitap, üçüncüye ise; kitap seti hediye edildi.

FOTO GALERİ