ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPORA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih : 09 Kasım 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPORA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi ilçede yer alan okullara beden eğitimi derslerinin daha verimli geçmesi için malzeme desteğinde bulundu. Düzenlenen törende öğrencilere 1.386 top dağıtıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin eğitim ve spora olan katkıları sürüyor. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana ilçede yer alan okulları ihtiyaç duydukları her alanda önemli desteklerde bulundu. İlçede sporun yaygınlaşması ve gelişmesine büyük önem veren Başkan Yıldırım bu kez de 94 okula spor malzemesi verdi. Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilerin beden eğitim derslerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla; 582 futbol, 282 basketbol ve 522 voleybol olmak üzere toplam 1.386 adet top dağıtıldı.

Başkan İsmet Yıldırım konuşmasına sporun önem ve faydalarından bahsederek başladı. Başkan Yıldırım: “Ümraniye Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Hem amatör spor kulüplerimize hem de okullarımıza bu anlamda ciddi katkılar sağlıyoruz” diyerek, öğrencilere bir spor dalıyla ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Malzeme dağıtım programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen de katıldı. 

FOTO GALERİ