Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Tarih : 19 Mayıs 2019
Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel Ramazan etkinlikleriyle Ümraniyelileri Santral Meydanı’nda buluşturmaya devam ediyor.

Ramazan’ın bereketini teneffüs etmek isteyenlerin bir araya geldiği, Ramazan Etkinlik Alanı’nda her akşam birbirinden güzel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda 18 Mayıs Cumartesi akşamı; iftardan önce Uzay Konulu Ödev tiyatro oyununu izleyen çocuklar; ardından Çanakkale Geçilmez animasyon filmini seyrettiler.

Etkinlikler, iftardan sonra okunan Mukâbelenin ardından, Sanatçı Amir Ateş’in tasavvufi dinletisiyle son buldu.