ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Of Belediyesi ile Kardeşlik Protokolü İmzaladı

Tarih : 20 Aralık 2019
Ümraniye Belediyesi Of Belediyesi ile Kardeşlik Protokolü İmzaladıÜmraniye Belediyesi, Trabzon Of Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, protokolün imzalanmasının ardından, “İnşallah yeni hizmetlere vesile olur. Her iki belediye için de hayırlı olsun” dedi.

Ümraniye Belediyesi, Trabzon Of Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, protokolün imzalanmasının ardından, “İnşallah yeni hizmetlere vesile olur. Her iki belediye için de hayırlı olsun” dedi.

Ümraniye Belediyesi ile Trabzon Of Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı. Her iki ilçenin kardeş şehir olması nedeniyle hazırlanan protokolü Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu imzaladı.

Ümraniye Belediyesi’nde gerçekleşen imza programının ardından bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, böyle bir işbirliğine nasıl karar verdiklerini anlattı. Göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Of Belediyesi’ne yaptığını dile getiren Başkan Yıldırım, “Orada karar verdik. Sonra meclislerimizde bu kararı pekiştirdik. Meclis üyesi arkadaşlarımız da sağ olsunlar kabul ettiler. İlk Ümraniye olarak Of ile ilçeler arasında bir kardeş belediye olarak bu anekdot gelişmiş oldu. Ben ondan dolayı Of halkına, sayın başkanın şahsında çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni hizmetlere vesile olur. Her iki belediye için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti döneminde daha önce Anadolu’ya bir çok hizmet götürdüğü hatırlatan Başkan Yıldırım, “Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeyken, hem belediye olarak, hem de KİPTAŞ olarak çok büyük hizmetler yaptık Anadolu’da. Ciddi hizmetler yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başka bir partinin yönetimine geçmesi sanki bu hizmetleri akamete uğratacak diye bir endişem var. İstanbul’a inşallah hizmetleri yaparlar ama orada da endişem var. Değil ki Anadolu’ya yapsınlar. Biz görevde olsaydık yine o hizmetler devam ederdi. Biz tabi şimdi Ümraniye ve Of Belediyesi olarak bu hizmetleri karşılıklı, inşallah elimizden geldiğince yaparız” ifadelerini kullandı.

Ümraniye Belediyesi ile böyle bir kardeşlik protokolü yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ben burada bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. İsmet abi bizim hemşehrimiz, her şeyden önce ağabeyimiz. Ben burada sadece Of Belediyesi ile Ümraniye Belediyesi’nin kardeş olmasından ziyade, bu manevi atmosferin bütün ülke sathına yayılması açısından, kardeşlik ilişkilerinin yayılması açısından, önemli bir adım olacağına inanıyorum. İnşallah kendisi ile birlikte çok güzel işlere de imza atacağımıza da inanıyorum. Gerçekten burada olmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

FOTO GALERİ