ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Mescit Ve Cami Temizleme Ekibi Kurdu

Tarih : 17 Ekim 2019
 Ümraniye Belediyesi Mescit Ve Cami Temizleme Ekibi KurduÜmraniye Belediyesi, uygulamaya konulan bir proje ile camilerde temizliğe başladı. Proje ile Ümraniye’de bulunan camilerin iç ve dış mekan temizlikleri belirli aralıklarla ve düzenli bir şekilde yapılacak.

Ümraniye Belediyesi, uygulamaya konulan bir proje ile camilerde temizliğe başladı. Proje ile Ümraniye’de bulunan camilerin iç ve dış mekan temizlikleri belirli aralıklarla ve düzenli bir şekilde yapılacak.

İlçe genelindeki 145 cami ve mescit gibi ibadethanelerin düzenli olarak temizliğinin yapılabilmesi amacıyla Ümraniye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı özel bir ekip kurdu. Bundan böyle belediye bünyesinde camilerin temizliği için kurulan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 5 ekip, her gün farklı camileri temizleyerek vatandaşların kullanımına sunacak. Belirli aralıklarla ve düzenli olarak camilere gidecek ekipler, camilerin hem iç mekan temizliklerini hem de dış mekan temizliklerini en ince noktasına kadar yapacak. Ekiplerin bu çalışması ile Ümraniye’deki her bir camiinin ayda bir kez ayrıntılı olarak temizlenmesi ve vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren cami timi ilçe genelindeki yaklaşık 145 caminin temizliğini yapıyor. Özel aracı, en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgeleri ile cami ve mescit temizliğini yürüten Ümraniye Belediyesi, bu uygulaması ile cami cemaatinden ve vatandaşlardan takdir topluyor.

FOTO GALERİ