ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Kurum İçi Eğitimlere Hız Verdi

Tarih : 16 Ekim 2020
Ümraniye Belediyesi Kurum İçi Eğitimlere Hız VerdiÜmraniye Belediyesi, Ümraniye’deki hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımak için kurum içi eğitim çalışmalarına hız verdi. Belediye personeline ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ verildi.

 

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye’deki hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımak için kurum içi eğitim çalışmalarına hız verdi. Belediye personeline ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ verildi.

Ümraniye’deki hizmet kalitesini arttırmak için kurum içi eğitimlere büyük önem veren Ümraniye Belediyesi, belediyede çalışan personele yönelik kurum içi eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesindeki müdürlüklerin proje hazırlama ve uygulama kapasitesini artırmak amacıyla belediye personeline yönelik ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ düzenlendi. Eğitim programına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak personele destek verdi. Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, düzenlenen eğitim çalışmaları ile personelin performansını arttırarak daha kaliteli hizmetler vermeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Eğitim sırasında personele, Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nde proje uzmanı olarak görev yapan Saba Yağcı tarafından önemli bilgiler aktarıldı. Gün boyunca devam eden eğitimin ilk oturumunda proje döngüsünde paydaş analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi, mantıksal çerçeve, fon kaynakları konuları ele alındı. İkinci oturumda katılımcılardan oluşan    8 grupla atölye çalışması gerçeklestirildi. Atölye çalışmasında her bir grup taslak proje hazırladı. Eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası verildi. İlk aşamada Ümraniye Belediyesi’nden 45 personelin katıldığı eğitim programları belirli aralıklarla devam edecek.

FOTO GALERİ