ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi İstiklal Spor Merkezi’nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Tarih : 12 Haziran 2019
Ümraniye Belediyesi İstiklal Spor Merkezi'nde Yeni Dönem Kayıtları BaşladıÜmraniyelilerin yaz-kış zinde ve sağlıklı bir şekilde spor yapmalarına olanak sağlayan Ümraniye Belediyesi ilçedeki sportif faaliyetlerle adından sıkça söz ettiriyor. Pilates'den fitness'a, jimnastikten güreşe birçok dalda eğitimin verileceği İstiklal Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı.

Ümraniyelilerin yaz-kış zinde ve sağlıklı bir şekilde spor yapmalarına olanak sağlayan Ümraniye Belediyesi ilçedeki sportif faaliyetlerle adından sıkça söz ettiriyor. Pilates'den fitness'a, jimnastikten güreşe birçok dalda eğitimin verileceği İstiklal Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı.

Yaz ve kış aylarında birçok dalda spor eğitimin verildiği İstiklal Spor Merkezi’nde yetişkin ve çocuklar hem eğleniyor hem de spor yaparak sağlıklı ve zinde kalıyorlar. Bu kapsamda yetişkinler için fitness, pilates ve zumba ile step-aerobik;  7-14 yaş çocuklar için ise Jimnastik,  judo, güreş, karate ve tekvando eğitimlerinin yeni dönem kayıtları başladı.

Kayıt yaptıracak olan vatandaşların aşağıda yazan evraklar ile Ümraniye Belediyesi İstiklal Spor Merkezine gelmeleri gerekmektedir.

İstenen Evraklar

•             2 Adet Vesikalık Fotoğraf 

•             1 Adet Kimlik Fotokopisi

İstiklal Spor Merkezi’nde eğitimler ücretli olup kayıt ücreti 50 TL’dir.