ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi İlçe Millî Eğitim ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Tarih : 17 Ekim 2019
Ümraniye Belediyesi İlçe Millî Eğitim ile İşbirliği Protokolü İmzaladıÜmraniye Belediyesi, halk eğitim merkezlerindeki öğretmenlerden faydalanmak amacıyla Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre belediye tarafından açılan kurslarda halk eğitim merkezi bünyesinde bulunan öğretmenler görev alabilecek.

Ümraniye Belediyesi, halk eğitim merkezlerindeki öğretmenlerden faydalanmak amacıyla Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre belediye tarafından açılan kurslarda halk eğitim merkezi bünyesinde bulunan öğretmenler görev alabilecek.

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile önemli bir işbirliği protokolüne imza attı. Yapılan işbirliği protokolünü Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen imzaladı. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre belediye tarafından açılan kurslarda halk eğitim merkezi bünyesinde bulunan öğretmenler görev alabilecek. Belediyenin vatandaşlardan gelen talep üzerine açtığı kursların, yer ve diğer ihtiyaçları yine belediye tarafından karşılanırken, sadece bu kurslarda görev alacak farklı branşlardan öğretmenler, halk eğitim merkezi tarafından görevlendirilecek.

FOTO GALERİ