ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımında Hedef İkinci Lig

Tarih : 09 Ekim 2020
Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımında Hedef İkinci Ligİstanbul Bölgesel Lig’de yaptığı karşılaşmaların ardından play-off karşılaşmalarına kalan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, ikinci lig hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Salim Sefer, “Şuanda play-off aşamasındayız. Bölgesel lig maçları oynayacağız ve buradan inanıyorum ki grup lideri olarak çıkıp ikinci lige adım atmış olacağız” dedi.

 

İstanbul Bölgesel Lig’de yaptığı karşılaşmaların ardından play-off karşılaşmalarına kalan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, ikinci lig hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Salim Sefer, “Şuanda play-off aşamasındayız. Bölgesel lig maçları oynayacağız ve buradan inanıyorum ki grup lideri olarak çıkıp ikinci lige adım atmış olacağız” dedi.

İstanbul Bölgesel Lig’de aldığı başarılı sonuçların ardından ikinci lige yükselmek için play-off maçlarına kalan Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımı, antrenmanlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Antrenör Salim Sefer liderliğinde Çamlıca Spor Okulu’nda hazırlıklarına devam eden hentbol takımının hedefi ise play-off maçlarından başarılı sonuçlar alarak ikinci lige yükselmek.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Antrenör Salim Sefer, “Şuanda play-off aşamasındayız. Bölgesel lig maçları oynayacağız ve buradan inanıyorum ki grup lideri olarak çıkıp ikinci lige adım atmış olacağız. Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Geçen seneden de oturmuş bir kadromuz var. Takviyelerimizle daha güçlü bir ekip olduk. İnanıyorum ki hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk” şeklinde konuştu.

Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımı2nın büyük ses getirdiğini belirten Salim Sefer, “Hentbol camiasında da çok önemli bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Amacımız bölgesel ligden çıkıp ikinci ligde şampiyon olup daha sonra birinci ligde devam etmek” diye konuştu.

Takımın önemli oyuncularından biri olan Emre Gülşah, “Biz Ümraniye Belediyesi olarak antrenmanlara başladığımızdan beri Covid-19 virüsüne de dikkat ederek, mümkün olduğunca sağlığımızı da düşünerek antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. İsmet başkanımızın da desteği ile beraber geçen sene namağlup aldığımız İstanbul elemelerini, bu sene Allah nasip ederse bölgesel lig elemeleri ile beraber ikinci lige çıkmayı planlıyoruz. Bölgeselde biz İstanbul ayağında namağlup bir şekilde bitirdik ligi. Bu sene de inşallah ikinci ligde de namağlup bir şekilde bitirip hedefimiz birinci lige yükselmek. Belediyemizin ve ilçedeki vatandaşlarımızın desteği ile inşallah önümüzdeki senelerde ikinci ligde ve birinci ligde boy göstermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

5 takımın yer aldığı play-off maçları 21-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

FOTO GALERİ