ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ YARDIM KURULUŞLARINI AĞIRLADI

Tarih : 22 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ YARDIM KURULUŞLARINI AĞIRLADIÜmraniye Belediyesi, düzenlediği programda ilçede bulunan gönüllü yardım kuruluşları ile bir araya geldi. Programda, ilçede yapılan yardım çalışmaları ve koordineli çalışmanın önemi gibi konular ele alındı.

Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Ümraniye’de bulunan dernek ve vakıflardan oluşan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programda maddi durumu iyi olmayan kişilere yapılan yardımlar etraflıca konuşulurken koordineli çalışmanın da önemine vurgu yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Emin Kaplan, “Sosyal yardım konusunda ilçemizde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Ancak biz daha iyi nasıl hizmet verebiliriz? sorusundan yola çıkarak çalışmalarımızı daha sistemli bir şekilde siz yardım kuruluşlarımızla birlikte devam ettirmeyi istiyoruz. Bugüne kadar belediye olarak, Ümraniye’de, ihtiyaç sahibi her eve ulaştık. Sizlerle de istişare ederek yolumuza devam edeceğiz” diyerek tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programda söz alarak yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi veren gönüllü yardım kuruluşları düzenlenen program için Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.