Tarih : 06 Mayıs 2019
Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı Başarılarına Bir Yenisini Ekledi4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Doğa Kolejleri Satranç Turnuvası’nda Ümraniye Belediyesinin sporcuları, başarılarını aldıkları üç kupa ile taçlandırdı.

Ümraniye Belediyesi Satranç Kulübü başarılarını Doğa Kolejleri Satranç Turnuvası’nda da sürdürdü. Düzenlenen turnuvada 10 yaş erkekler kategorisinde Ümraniye Belediyesinin sporcularından Oğuzhan Bilal Gücükodacı yarışmayı şampiyon olarak tamamlarken, Alper Tolga Alsaç ise ikinci oldu.

10 yaş kızlar kategorisinde de yine şampiyon Ümraniye Belediyesinin sporcularından Ahsen Erdil oldu.