ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımından Bir Şampiyonluk Daha!

Tarih : 22 Nisan 2019
Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımından Bir Şampiyonluk Daha!Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı 2018-2019 İTÜ&İTÜ GVO Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası Minikler A ve B kategorisinde büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı 2018-2019 İTÜ&İTÜ GVO Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası Minikler A ve B kategorisinde büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.

Çocukların bedensel gelişimine olduğu kadar zihinsel gelişimine de önem veren Ümraniye Belediyesi,  İstanbul’da düzenlenen satranç turnuvasında yeni bir başarıya daha imza attı. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç takımı 19-21 Nisan tarihinde İTÜ Maslak Kampüsü Spor Salonu’nda 41 takım ve 205 sporcunun katıldığı 2018-2019 İTÜ&İTÜ GVO Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası Minikler A ve B kategorisinde büyük bir derece elde ederek şampiyon oldu. Bireysel derece yarışmalarında da şampiyonluğu Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Sporcularından Kuzey Çetinkaya göğüslerken, Yusuf Gürbeden ve Oğuzhan Bilal Gücükodacı ikinci, Alper Tolga Alsaç ise üçüncü oldu.

FOTO GALERİ