Tarih : 02 Eylül 2019
Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü Başarılı Sonuçlar Almaya Devam EdiyorKatıldığı organizasyonlarda başarılı sonuçlar alarak Ümraniyelileri gururlandıran Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü, Kütahya’da düzenlenen Germiyan 5. Geleneksel Türk Oyunları Festivali’ne katıldı.

Toplamda 1232 sporcunun katılım sağladığı festivalde Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcularından;

Paralimpik Kategoride

Başaran Sağlam 1. (Birinci)

Cemil Yılmazlı 3. (Üçüncü)

Yahya Sağlam 4. (Dördüncü)

Darp Kategorisinde

İbrahim Güzel 2. (ikinci)

Limitsiz Menzil Kategorisinde

Yaşar Develioğlu 4. (Dördüncü)

Kenan Özcan 5. (Beşinci) oldu.

Tüm spor dallarına olduğu gibi geleneksel sporlara da destek veren Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Geleneksel Türk Okçuluğunun yeni nesillere sevdirilmesi, öğretilmesi ve başarılı sporcuların yetiştirilmesi amacıyla kurulan Geleneksel Okçuluk Kulübüne verilen desteğin de süreceğini ifade etti.