ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİNGÖLLÜLERİ MİSAFİR ETTİ

Tarih : 26 Mart 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİNGÖLLÜLERİ MİSAFİR ETTİÜmraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen "Anadolu Ümraniye'de" programları devam ediyor. Proje kapsamında bu kez de Ümraniye'de yaşayan Bingöllüler bir araya gelerek, hasret giderdi.

“Anadolu Ümraniye’de” buluşmaları hayata geçtiği ocak ayından bu yana büyük ilgi görüyor. Ümraniye Belediyesi ilçedeki kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmek amacıyla her hafta farklı bir şehrin derneklerini misafir ediyor. “Anadolu Ümraniye’de” programında kez de Ümraniye’de ikamet eden Bingöllüler ağırlandı. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya Bingöl’e bağlı 18 dernek katıldı. 
Program Abdurrahman Delen'in verdiği konserle başladı. Ardından Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan belgesel film ilgiyle izlendi. Salondakiler izledikleri filmle hem Bingöl'ün güzelliklerini görüp, hem de hasret giderdi.
KİSİAD Başkanı Mehmet Ali Dağıstan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Kökden, AK Parti Kiğı İlçe Başkanı Coşkun Güven ve BBP Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu birer konuşma yaparak, program için teşekkür etti.
Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, "Programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Kardeşliğimiz, muhabbetimiz daim olsun. Bingöl her zaman vatanının ve milletinin yanında yer alan bir şehrimiz olmuştur. Geçtiğimiz yıl Bingöl'ü ziyaret ettik. Bingöl halkı bizi bağrına bastı. Hükümetimizin oralarda çok güzel hizmetleri olmuş. Çok güzel bir üniversitesi var. Dilerim, burada vatanına ve milletine faydalı gençler yetişir. Adaklı'yla Ümraniye Belediyesi kardeş şehirler. İnşallah, orada da hizmetlerimiz olacak" dedi. Yıldırım, son olarak Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşa değinerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Program, derneklere hediye verilmesinin ardından sona erdi.

FOTO GALERİ