ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ATLETİZM TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Tarih : 14 Ocak 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ ATLETİZM TAKIMI'NDAN BÜYÜK BAŞARIÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yer alan atletizm takımı büyük bir başarıya imza atarak, Turkcell Kulüpler Kros Süper Ligi’ne yükseldi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bugüne kadar farklı branşlarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarı elde etti. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği günden beri Ümraniye’nin sportif başarılarla anılan bir ilçe olması için önemli çalışmalarda bulundu. Başkan Yıldırım, gerek ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplere gerekse Ümraniye Belediyesi Gençlik Kulübü’ne büyük destek verdi. Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren atletizm takımı bugüne dek birçok başarı elde etti. Takım son olarak, Mersin’de yapılan, 95 sporcu ile 20 takımın katıldığı Kros 1. Ligi elemelerinde büyük bir başarının altına imza atarak Turkcell Kulüpler Kros Süper Ligi’ne yükseldi.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak spor alanında önemli başarılar ortaya koymaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimizden beri spora ve sporcuya her türlü desteği verdik. Verdiğimiz desteğin meyvelerini bu tür başarılarla toplamak bizleri çok mutlu ediyor. Bu önemli başarıda payı olan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ümraniye Gençlik ve Spor Kulübü kurulduğu günden beri transfer yapmadan, alt yapısından yetiştirdiği Ümraniyeli sporcular ile yoluna devam ediyor.

FOTO GALERİ