Tarih : 29 Nisan 2019
Ümraniye Belediyesi Atletizm Takımımızın Sporcusu Tokyo 2020 Olimpiyatlarına Katılma Hakkı KazandıÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan Atletizm Takımımız başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Kulüp sporcularından Milli Atlet Mert Gırmalegesse 28 Nisan Pazar Günü koşulan Hamburg Maratonunda 2.11:07’lik derecesiyle Tokyo 2020 Olimpiyatlarına katılma hakkı kazandı.

Geçtiğimiz Pazar günü Almanya’da gerçekleştirilen 34. Hamburg Maratonu’nda Milli Atlet Mert Gırmalegesse, 2 saat, 11 dakika, 7 saniyelik derecesiyle turnuvayı 10. Olarak tamamlayarak, 2020 Olimpiyatları için kota alma başarısı göstererek başarılı sonucuyla göz doldurdu.