Ümraniye Belediye Meclisi’nde Filistin’e Anlamlı Destek

Tarih : 04 Şubat 2020
Ümraniye Belediye Meclisi'nde Filistin'e Anlamlı DestekÜmraniye Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısına katılan meclis üyeleri, ABD Başkanı Turmp’ın açıkladığı anlaşmaya tepki göstererek Filistin’e destek oldu. Meclis üyeleri toplantıda, Ümraniye Belediyesi tarafından dağıtılan “Hepimiz Kardeşiz Türkiye-Filistin” yazılı atkıları takarak oturuma katıldı.

Ümraniye Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Mucip Kopuz Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı salonuna gelen meclis üyeleri Ümraniye Belediyesi tarafından dağıtılan Filistin atkıları ile oturuma katıldı. “Hepimiz Kardeşiz Türkiye-Filistin” yazan atkıları takan meclis üyeleri, toplantının başlamasının ardından ABD Başkanı Trump’ın Filistin’le ilgili açıkladığı anlaşmaya tepki göstererek, tepkilerini dile getirdiler.

Şubat ayı meclis toplantısında Ümraniye Belediyesi’ndeki bazı müdürlüklerin farklı konulardaki teklifleri ele alınarak görüşüldü.