Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, Halk Günü’nde Vatandaşlarla Buluştu

Tarih : 23 Ocak 2020
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, Halk Günü'nde Vatandaşlarla BuluştuÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta gerçekleşen Halk Günü’nde olduğu gibi bu hafta da vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yıldırım’dan randevu alarak baş başa görüşme fırsatı bulan vatandaşlar, Başkan Yıldırım’a talep ve sorunlarını iletti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan görüşme talebinde bulunarak randevu alan vatandaşlar, ‘Halk Günü’nde Başkan Yıldırım ile baş başa görüşme fırsatı buldu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde vatandaşlar, Başkan Yıldırım’a sorunlarını anlatarak taleplerini iletti. Vatandaşların ilettiği konuları not alan Başkan Yıldırım, sorunların çözümü için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.