ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçedeki Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Buluştu

Tarih : 25 Eylül 2019
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçedeki Beden Eğitimi Öğretmenleri ile BuluştuÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, önemli bir adım atarak ilçedeki beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi ve sporla ilgili yeni projeleri görüştü.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, önemli bir adım atarak ilçedeki beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi ve sporla ilgili yeni projeleri görüştü. 

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak bir çalışma yaparak ilçedeki sporla ilgili eksikleri ve projeleri masaya yatırdı. Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve 138 beden eğitimi öğretmeni katıldı. Toplantıda, ilçedeki sporla ilgili eksiklikler tek tek ele alınırken, Ümraniye’de gerçekleştirilmesi planlanan sporla ilgili projeler görüşüldü. 

Ümraniye’de önümüzdeki bir yıl içerisinde eksikliklerin tamamlanması, daha sonraki üç yıl içerisinde ise gerekli yerlere spor aletleri, gerekli yerlere ise spor tesislerinin yapılması hedefleniyor. Toplantıda da bu hedefler ele alınarak, değerlendirildi.