ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışları Nefes Kesti

Tarih : 25 Kasım 2019
Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışları Nefes KestiUltimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışları, Ümraniye Millet Bahçesi’nde çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Nefes kesen yarışların startını veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Spor aşkımız olmalı ve en önemli işimiz olmalı. Onun için spor yapanların farkındalığını ortaya koyması lazım” dedi.

Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışları, Ümraniye Millet Bahçesi’nde çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Nefes kesen yarışların startını veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Spor aşkımız olmalı ve en önemli işimiz olmalı. Onun için spor yapanların farkındalığını ortaya koyması lazım” dedi.

Ümraniye Millet Bahçesi, Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Yarışlara 360 sporcu katılırken, yarışların yapıldığı Ümraniye Millet Bahçesi’nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Yarışma başlamadan uzun bir süre önce millet bahçesine gelen sporcular, kayıtlarını yaptırdıktan sonra ısınma hareketleri yapmaya başladı. Bahçenin içerisinde bir süre dolaşarak yarışa hazırlanan sporcular daha sonra bu ısınma hareketlerini horon oynayarak ve halay çekerek sürdürdü. Yarış saatinin gelmesi ile parkurun başlangıç çizgisinde yerini alan sporcular, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın işareti ile yarışa başladı. İlk olarak bisiklet yarışları ile başlayan Ultimate Ümraniye ardından koşu yarışları ile devam etti. Her iki yarış da kıran kırana süren mücadeleye sahne oldu.

“Spor aşkımız olmalı ve en önemli işimiz olmalı”

Ultimate Ümraniye Koşusu ve Bisiklet Yarışlarına gelerek gün boyunca sporcularla birlikte olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporu çok önemsediğini ve her türlü sporu desteklediklerini söyledi. Başkan Yıldırım, Ultimate Ümraniye’ye katılan sporcularla yarışmalar boyunca vakit geçirerek onlarla sohbet etti. Zaman zaman çocuklarla da ilgilenen Başkan Yıldırım, yarışmaya katılanlarla fotoğraf çektirdi. Yarışmaların startını veren Başkan Yıldırım, yarışlar tamamlandıktan sonra da kendi kategorilerinde dereceye giren sporculara kupalarını verdi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Herkes spor yapmalı. Bu kadar güzel insanlar bir araya geldi, ben buradan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ultimate yarışlarına burada Ümraniye’mizde, Ümraniye Millet Bahçe’mizde Pazar sabahı yüzlerce sporcumuzun bir araya gelip bu yarışları centilmence yapmalarından dolayı hepsini kutluyorum. Spor aşkımız olmalı ve en önemli işimiz olmalı. Onun için spor yapanların farkındalığını ortaya koyması lazım” şeklinde konuştu. Ümraniyespor ve Ümraniye Belediyesi Hentbol Kulübü’nün başarılarından söz eden Yıldırım, “Spor bana göre bir farkındalık. Ben belediye başkanı olarak sporu önemsiyorum. Her türlü spora desteğimiz sonsuz. Yani bu atletizmden tutun da basketbola kadar artık Ümraniye’ de spor konuşulması lazım” diye konuştu.

Gün boyunca süren yarışlar, dereceye girenler için düzenlenen kupa töreninin ardından sona erdi.

FOTO GALERİ