ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜKSM’de Sağlık Semineri Düzenlendi

Tarih : 09 Ocak 2020
ÜKSM'de Sağlık Semineri DüzenlendiGöğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Baysak, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde göğüs hastalıklarıyla ilgili bir seminer verdi.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Baysak, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde göğüs hastalıklarıyla ilgili bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen sağlık seminerleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Her ay belirlenen farklı konularla ilgili olarak alanında uzman olan hekimler bilgilendirmede bulunuyor.

07-13 Ocak tarihleri arası Verem Haftası olarak kabul ediliyor. Bu hafta da veremle ilgili toplumun bilgilendirilmesi ve bu hastalığa bütün kesimlerin dikkatinin çekilmesi hedefleniyor. Verem Haftası nedeniyle Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Baysak tarafından Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde verem (tüberküloz) ile ilgili bir seminer düzenlendi. Dr. Baysak, katılımcılara veremin nasıl bulaştığı, nasıl tedavi edildiği ve veremden korunma yollarıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

İzleyiciler veremle ilgili düzenlenen sağlık seminerini ilgiyle takip etti.

FOTO GALERİ