UCLG Belediyeler Birliği Başkanı, Lübnan Bakhoun Belediye Başkanı ve Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı’ndan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 30 Nisan 2019
UCLG Belediyeler Birliği Başkanı, Lübnan Bakhoun Belediye Başkanı ve Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı'ndan Başkan Yıldırım'a Ziyaret UCLG-MWA Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Duman, Lübnan Bakhoun Belediye Başkanı Ziad Jamal ile Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı Mohammed Saddieh, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette misafirler Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaret hediyeleşme ile son buldu.