ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Tatile Gidemeyen Çocuklar “Mahallede Şenlik Var” Panayırlarında Doyasıya Eğlendi

Tarih : 02 Ağustos 2019
Tatile Gidemeyen Çocuklar “Mahallede Şenlik Var” Panayırlarında Doyasıya EğlendiÜmraniyeli çocukların 10 gün boyunca yaz akşamlarını renkli ve eğlenceli geçirdiği “Mahallede Şenlik Var” panayırları sona erdi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerde ailelerde bu heyecana ortak oldu.

Ümraniyeli çocukların 10 gün boyunca yaz akşamlarını renkli ve eğlenceli geçirdiği “Mahallede Şenlik Var” panayırları sona erdi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerde ailelerde bu heyecana ortak oldu.

Ümraniye’de yaz tatiline gidemeyen çocukların unutulmadığı, ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlendiği “Mahallede Şenlik Var” panayırları sona erdi. Çocukların yaz akşamlarını eğlenceli bir şekilde geçirmesi için her gün farklı mahallelere kurulan panayırlarda; interaktif çocuk oyunları, sahne şovları, tiyatro gösterileri, şişme oyun parkurları ve birbirinden eğlenceli atölye grupları ile oluşturulan pek çok lunapark oyuncağı bulunuyordu.

Aileler her akşam farklı bir mahallede kapılarını açan “Mahallede Şenlik Var” panayırlarına çocuklarıyla birlikte gelerek eğlenceye ortak oldu.

FOTO GALERİ