Spor Akademisi Hazırlık Kursları Kayıtları Başladı

Tarih : 13 Mart 2020
Spor Akademisi Hazırlık Kursları Kayıtları BaşladıÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen spor akademisi hazırlık kurslarına katılacak öğrenciler için kayıtlar başladı.

Ümraniye Belediyesi tarafından beden eğitimi ve spor yüksek okulları, polis akademileri ile spor liselerine hazırlanan adaylar için düzenlenen spor akademisi hazırlık kurslarının kayıt işlemleri başladı. Kurslara katılmak isteyen adaylar başvurularını Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapacak.

Koronavirüs (Kovid-19)salgını tehlikesine karşı alınan önlemler kapsamında başlama zamanı ileri bir tarihte belirlenecek olan eğitimler, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunda gerçekleşecek.

Bilgi için: 0216 443 56 00 - 1751-1752