SOKAK BASKETBOLU HEYECANI BAŞLIYOR

Tarih : 25 Ağustos 2021
SOKAK BASKETBOLU HEYECANI BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği organizasyonla Ümraniye, 5 Eylül’de sokak basketbol turnuvasına ev sahipliği yapacak. Santral Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan turnuva için kayıtlar başladı.

Ümraniye Belediyesi’nden ilçe sakinlerini heyecanlandıran bir organizasyon daha! Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası 5 Eylül’de Santral Etkinlik Alanı’nda kurulacak olan portatif basketbol sahalarının kurulacağı alanda başlayacak. Turnuvada büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, küçük erkekler ve küçük kızlar kategorilerinde yarışacak takımlar, üç asıl ve bir yedek oyuncudan oluşacak. Müsabakaları, Türkiye Basketbol Federasyonu hakemleri yönetecek. Turnuva da çeşitli etkinliklerde olacak.

Tüm Basketbol Severleri Turnuvaya Bekliyoruz

Kayıt yaptırmak isteyen sporseverler aşağıdaki belirtilen yerlere giderek başvuruda bulunabilir.

• Ümraniye Belediye Bahçesi Kayıt Standı
  • Santral Etkinlik Alanı Kayıt Standı
  • Ümraniye İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu (0216 612 48 90)

Katılımcıların, 2 Eylül’e kadar kimlik fotokopisi ile başvuru formunu doldurup kurulan merkezlere teslim etmeleri gerekiyor.