Sınava Girecek Gençlere Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

Tarih : 16 Haziran 2020
Sınava Girecek Gençlere Psikolojik Danışmanlık HizmetiÜmraniye Belediyesi, sınava girecek gençlere Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Ümraniye Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sürecinden en çok etkilenen kesimlerden biri olan gençler için harekete geçti. Çalışma sistemlerinin değişmesi ve uzun süre ara verilen yüz yüze eğitimlerle birlikte sınav stresi ve kaygısı yaşayan 16-25 yaş grubundaki gençler için Ümraniye Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde  15 Haziran itibari ile danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.  Bu doğrultuda yapılan görüşmeler, öğleden önce yüz yüze yapılırken öğleden sonra ise online olarak gerçekleştiriliyor.

Detaylı bilgi ve randevu için; 0216 329 27 68