Seksenler Dizisinin Oyuncuları Ümraniye’de

Tarih : 16 Kasım 2019
Seksenler Dizisinin Oyuncuları Ümraniye'deTRT’de yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncuları Kültür-Sanat Okulda Başlar programı kapsamında Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Kültür-Sanat Okulda Başlar programları hız kesmeden devam ediyor. Ümraniye’nin farklı okullarında düzenlenen bu programlara katılan birbirinden değerli isim, öğrencilere farklı ufuklar açıyor. Ümraniye belediyesi ve Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte hazırladığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları öğrenciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncuları, Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Oyuncu Özlem Balcı tarafından hazırlanan “Kimmiş O?” adlı gösteriye herkesin yakından tanıdığı ünlü oyuncular Yalçın Özden, Ayşe Tolga, Tolunay Donat, Abidin Yerebakan ve müzisyen Aziz Kiraz katıldı.

Gösteride, ünlü oyuncular mesleki tecrübelerini ve yaşamlarına dair hikâyelerini öğrencilerle paylaştı. Yoğun ilgi gören program, Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden büyük alkış aldı.