ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KURSLAR BAŞLIYOR

Tarih : 29 Mart 2024
ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE KURSLAR BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi bünyesinde yer alan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde kurslar başlıyor. Düzenlenecek olan Takviye Kursları, Kur’an Kursu ve Satranç Kursu’na müracaatlar online olarak yapılacak.

Ümraniye Belediyesi her yaş ve kesimden vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık verecek kurslar düzenlemeye devam ediyor. Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde Takviye Kursları, Kur’an Kursu ve Satranç Kursu düzenlenecek. Kurslara müracaat, belediyenin resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

 

Takviye Kursları

Takviye Kursları, 4-5-6-7. sınıf öğrencileri için düzenlenecek. Öğrencilere; Türkçe, matematik, İngilizce ve fen bilimleri dersleri verilecek. Takviye Kurslarına kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIiwfLbWSjSlaxi0A83s5If6ZN0FTEmvmd-2FMdHsXgrnGHQ/viewform?usp=sf_link

 

Kur’an Kursu

Elifba, Kur'an-ı Kerîm, ilmihal, adabımuaşeret ve kültürel gezileri kapsayan Kış Kur'an Kursu'na kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak. Kursa, en az 1. sınıfı bitirmiş çocuklar ile henüz 7. sınıfa geçmiş yaş aralığındaki çocuklar kabul edilecek. Kış Kur’an Kursu’na kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://forms.gle/dPwSwqTZHAUdyqJQ6

 

Satranç Kursu

Satranç Kursu eğitimleri 7-14 yaş grubu öğrencilere verilecek. Kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak. Satranç Kursu’na kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://forms.gle/cScPDzBkx38HpGLE8