SATRANÇ TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ

Tarih : 07 Mart 2024
SATRANÇ TURNUVASI NEFESLERİ KESTİÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ümraniye Okullar Arası Satranç Turnuvası kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Ödül törenine katılan Başkan Yıldırım, sporculara ödüllerini verdi.

4 - 7 Mart tarihleri arasında düzenlenen Ümraniye Okullar Arası Satranç Turnuvası’nın ödül töreni Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Değerli öğrencilerimiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz bu turnuvalarla sizlerin becerilerini ortaya çıkarıyoruz. Yaklaşık 300 çocuğumuz bu turnuvaya katıldı. Benim için her biri birincidir. Derece alan ve şampiyon olan gençlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü şampiyon olabilmek, önemli bir başarıdır. Hepinizin başarıları daim olsun” dedi.

Başkan Yıldırım daha sonra şampiyon olan sporculara ödüllerini takdim etti.