ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Santral Meydanında Millî Coşku

Tarih : 15 Kasım 2019
Santral Meydanında Millî CoşkuÜmraniyeli futbolseverler, Ümraniye Belediyesi tarafından Santral Meydan’da kurulan dev çadırda Türkiye-İzlanda maçını izledi.

Ümraniyeli futbolseverler, Ümraniye Belediyesi tarafından Santral Meydan’da kurulan dev çadırda Türkiye-İzlanda maçını izledi.

Geçtiğimiz akşam tüm Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği Türkiye-İzlanda maçı Ümraniye’de de büyük bir heyecanla takip edildi.  Maçı izlemek için Santral Meydan’a Ümraniye Belediyesi tarafından dev ekran kuruldu. Daha maç başlamadan binlerce kişi de yağmurlu havaya rağmen maçı izlemek için meydanda yerini aldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da Ümraniyelilerle birlikte maçı izlemek için meydana geldi. Maçın başlaması ile birlikte meydanda toplanan kalabalık, milli heyecana ellerindeki Türk bayrakları ile ortak oldu. Vatandaşların arasında maçı izleyen Başkan İsmet Yıldırım, “Yağmura rağmen vatandaşlarımız alanda maçı izlemeye geldiler. Bizler de burada hep birlikte maçı izlemek için büyük bir dev ekran kurduk. Vatandaşlarımızla birlikte burada milli maçımızı izleyeceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren sosyal faaliyetlere önem vermeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençlerimizle, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Gencinden yaşlısına meydanda toplanan binlerce kişi, tezahüratlar eşliğinde maçı sonuna kadar takip etti. Vatandaşlara maçı izlerken Ümraniye Belediyesi tarafından ücretsiz olarak çay, kahve ve su ikramında bulunuldu.

FOTO GALERİ