ŞAMPİYONLUK ENGEL TANIMADI

Tarih : 13 Haziran 2022
ŞAMPİYONLUK ENGEL TANIMADIÜmraniye Belediyesi Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü Sporcuları büyük bir başarıya imza atarak, katıldıkları 5. Etnospor Kültür Festivali Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakaları’nda paralimpik kategoride altın, gümüş ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Ümraniye Belediyesi spor alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Farklı branş ve kategorilerde ulusal ve uluslararası çapta birçok önemli başarı elde eden Ümraniye Belediyesi, bu kez de Etnospor Kültür Festivali’ne damgasını vurdu. Ümraniye Belediyesi Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü Sporcuları bu yıl beşincisi düzenlenen festivalde paralimpik kategoride mücadele etti. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda kulüp sporcularından olan Başaran Sağlam altın madalyanın, Leyla Beştaş gümüş madalyanın ve Murat Ağaoğlu ise bronz madalyanın sahibi oldu.