ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

RİZELİLER ÜMRANİYE’DE İFTAR'DA BULUŞTU

Tarih : 13 Mart 2024
RİZELİLER ÜMRANİYE'DE İFTAR'DA BULUŞTUÜmraniye Belediyesi hemşehri dernekleri ile iftar buluşmalarının ilkinde Rizeli hemşehrileri bir araya getirdi. İftarda konuşan Başkan Yıldırım, “Ramazan; kardeşliğin, barışın, bereketin ve paylaşmanın adıdır” dedi.

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye’deki hemşehri dernekleri ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Rizelilerin ağırlandığı iftar programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Başkan İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı. Okunan Ezan-ı Şerif’in ardından misafirler hep birlikte oruçlarını açtı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Hanım efendiler, beyefendiler öncelikle bizleri böyle bir ramazan akşamında bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Önümüzdeki 31 Mart seçimleri çok önemli. 16 şecimdir Sayın Cumhurbaşkanımızı hiç yalnız bırakmadınız. Rizeliler işini bilir. İnşallah İstabul’u muradına erdireceğiz. Kıymetli hemşehrilerim; ramazan kardeşliğin, birliğin, barışın, bereketin ve paylaşmanın adıdır. Maneviyatın doruğa ulaştığı, kırgınlıkların bittiği, çirkinliklerin güzelliklerle yer değiştiği bir aydır. Rabbim bizleri ramazana kavuşturdu, bayrama da kavuşmayı nasip etsin. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu; "Allah'a şükürler olsun. Rabbim bizleri böyle güzel bir akşamda bir araya getirdi. Kıymetli misafirler, belediye başkanımız rüştünü ispat etmiş birisidir. İnşallah yeni dönemde hizmetlerine devam edecektir. Bu seçim Türkiye açısından çok önemli bir seçimdir. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı; "Saygı değer aziz hemşehrilerim, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün ramazanın ikinci günü. Bu ay rahmet ve bereket ayıdır. Rabbim bizleri bu ayı yaşayanlardan eylesin. Kıymetli hemşehrilerim, gıdaya ve suya erişemeyen bombalar altında kalan kardeşlerimiz var. Böyle bir ramazanı yaşıyoruz. Kardeşlerimiz için çok dua etmeliyiz” dedi. “31 Mart’ta önemli bir seçim olacağını da belirten Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, “Bu seçimde sizler ne yapacağınızı iyi bilirsiniz. Allah ramazan ayımızı bereketli eylesin. Rabbim bizleri bayrama da eriştirsin" dedi.

FOTO GALERİ