ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Prof. Dr. Nurullah Genç Ümraniyelilere Konferans Verdi

Tarih : 26 Aralık 2019
Prof. Dr. Nurullah Genç Ümraniyelilere Konferans VerdiAkademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Serbest Kürsü programına katılarak konferans verdi.

Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Serbest Kürsü programına katılarak konferans verdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlar Ümraniyeli sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Akademisyen ve yazarlığının yanında Merkez Bankası’nda yönetim kurulu üyesi de olan Prof. Dr. Nurullah Genç, Serbest Kürsü programında katılımcılara bir konferans verdi.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Başarı Bedel İster” adlı konferansta; bilgi, yetenek, tecrübe ve istek konuları üzerine örnekler veren Nurullah Genç, hedef belirlemenin, cesaretli ve sabırlı olmanın önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Nurullah Genç tarafından Serbest Kürsü programında verilen “Başarı Bedel İster” adlı konferans Ümraniyeli sanatseverler tarafından büyük alkış aldı.