PAZARI ZİYARET EDEN VATANDAŞTAN BAŞKAN YILDIRIM’A DUA

Tarih : 05 Mart 2024
PAZARI ZİYARET EDEN VATANDAŞTAN BAŞKAN YILDIRIM'A DUAÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Esenkent semt pazarındaki esnafa ve vatandaşlara balık ekmek hazırladı. Pazarı ziyaret eden bir vatandaş “Başkanım, inşallah yeniden siz seçilirsiniz” dedi. Pazarı ziyaret eden diğer vatandaşlar da hep bir ağızdan “amin” dedi.

Semt pazarındaki vatandaşlara balık ekmek ikramında bulunan Başkan Yıldırım, “İlçemizde kurulan diğer semt pazarlarında da balık ekmek ikramımız devam edecek. Şimdiden pazarı ziyaret eden, yolu Ümraniye’den geçen tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

Balık ekmek dağıtımı esnasında pazarı ziyaret eden vatandaşlardan biri “Başkanım, inşallah yine siz seçilirsiniz” şeklinde dua etti. Pazarda bulunanlar da hep bir ağızdan amin dedi.

Başkan Yıldırım ayrıca, pazardaki mantar ve lahana tezgâhlarından tüm ürünleri satın alarak, alışveriş için pazara gelenlere dağıttı.