ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Parklar Yenileniyor Ümraniye Güzelleşiyor

Tarih : 07 Mayıs 2019
Parklar Yenileniyor Ümraniye GüzelleşiyorÜmraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçedeki park ve oyun gruplarının; bakım, onarım ve tadilatları yapılıyor.

Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçedeki park ve oyun gruplarının; bakım, onarım ve tadilatları yapılıyor.

Ümraniye Belediyesi, ilçede mevcut bulunan oyun parkları ve spor alanlarında düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; Atatürk Mahallesi Verem Savaş Dispanseri Bahçesi Parkı, Elmalıkent Mahallesi Elmalıkent Parkı, Ademyavuz Mahallesi Menekşe Caddesi Parkı, Tatlısu Mahallesi Gezi Parkı yenilendi. Yenilenen parkların oyun alanı ve zemin kauçuk kaplama, peyzaj düzenlemesi, yıpranan ve fonksiyonları azalan oyun ve spor aletlerini yenileme, bank ve çöp kovalarının yenilenmesi, yeşil alanların temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Ayrıca Ademyavuz Mahallesi Menekşe Caddesi Parkı sakinleri yeni bir basket sahasına kavuşurken, spor alanı bulunmayan Tatlısu Mahallesi Gezi Parkı’na eklenen kondisyon aletleriyle; vatandaşların daha rahat spor yapmaları için spor alanı oluşturuldu.

Park ve yeşil alanları kullanan vatandaşların daha temiz, daha sağlıklı ve daha güvenli alanlarda vakit geçirmesi, spor yapması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

FOTO GALERİ