Ortaokul Takviye Kursları Devam Ediyor

Tarih : 05 Aralık 2019
Ortaokul Takviye Kursları Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi tarafından 14 farklı merkezde düzenlenen ortaokul takviye kursları devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokul takviye kursları devam ediyor.  Türkçe, İngilizce, matematik ve fen bilgisi branşlarında düzenlenen takviye kurslarında 20 öğretmen görev yapıyor. Bilgi evi ve 14 farklı kültür merkezinde gerçekleşen kurslardan 2 bine yakın öğrenci faydalanıyor. Hafta içi ve Cumartesi günleri gerçekleştirilen takviye kurslarında 4. sınıf öğrencilerine Türkçe, İngilizce, ve matematik; 5, 6, 7, 8. Sınıf öğrencilerine ise Türkçe, İngilizce, matematik ve fen bilgisi dersleri veriliyor. Kurslarda konu anlatımı ve test çözümü gerçekleştiriliyor. Ayrıca öğrencilerin okul sınavlarına yönelik hazırlık çalışmaları da yapılıyor. Müfredata uygun olarak verilen dersler haziran ayına kadar devam edecek.