Ortaokul Ders Takviye Kursları’na Katılan Öğrencilere Deneme Sınavı

Tarih : 11 Şubat 2020
Ortaokul Ders Takviye Kursları'na Katılan Öğrencilere Deneme SınavıÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokul Ders Takviye Kursları’na katılan ortaokul öğrencilerine deneme sınavı yapıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından ortaokul 4-5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencileri için düzenlenen Ortaokul Ders Takviye Kursları başarılı bir şekilde sürerken, kursa katılan öğrenciler için bir deneme sınavı gerçekleştirildi. Kurslara katılan 2 bin 188 öğrencinin tamamı başvurduğu deneme sınavı 17 farklı merkezde gerçekleştirildi. Öğrenciler deneme sınavında Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik, Fen Bilimleri, Mantık ve Muhakeme derslerinden oluşan 75 soruyu cevaplamak için ter döktü.