ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÖNCEKİ DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR VE BAŞKAN YILDIRIM TEŞKİLAT İFTARINA KATILDI

Tarih : 16 Mart 2024
ÖNCEKİ DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR VE BAŞKAN YILDIRIM TEŞKİLAT İFTARINA KATILDIÖnceki Dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Başkan İsmet Yıldırım, paylaşma ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, AK Parti İlçe Başkanlığı sandık kurulu üyelerinin katıldığı “Ümraniye Büyük Teşkilat İftar Yemeği’nde” teşkilat mensuplarıyla buluştu. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı programda dualar okundu, iftarlar yapıldı.

Ramazan ayının bereketli ikliminde cadde cadde, sokak sokak her gün vatandaşlarla kucaklaşan Başkan İsmet Yıldırım, Ramazan’ın 5. iftarında AK Parti İlçe Başkanlığı sandık kurulu üyeleriyle “Ümraniye Büyük Teşkilat İftar Yemeği’nde” bir araya geldi. Yaklaşık 3 bin 500 sandık kurulu üyesinin katıldığı “AK Parti Ümraniye Sandık Kurulu İftarı’nda” birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Dudullu Kasr-ı Lena Balo Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Başkan İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile sandık kurulu üyeleri katıldı.

İftar öncesi yapılan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi, hep birlikte oruçlarını açarak dualar etti.

Düzenlenen iftar programında konuşan İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Ramazan ayının bereket, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, iftara katılım gösteren mahalle sandık kurulu üyelerine teşekkür etti.


Başkan İsmet Yıldırım, "Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ol deyince olduran sofralarımızı sayısız nimetlerle dolduran rabbime hamd olsun. Ramazan ayınız mübarek olsun. Rabbim bizleri Kadir Gecesi’ne kavuştursun. Değerli kardeşlerim, adımlarımızı sağlam atarak, 31 Mart’ta ‘Sandık tamam, seçim tamam’ demek için çalışıyoruz. 2019’da Ümraniye’de iyiydik. Bizler sizlerle çalışıyoruz. Çalısmaya da devam edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. AK Parti teşkilatı olarak tüm kademelerimizle birlikte hizmet etmeye, inşa etmeye ve üretmeye devam edeceğiz. İnşallah İstanbul'u muradına erdireceğiz. Ramazan’ın güzelliğini bizimle paylaşan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde ramazan ayını tamamlayıp bayrama ulaşmanın sevincini yaşarız” dedi.

Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Çok değerli Ümraniyeli kardeşlerim hepinize afiyet olsun. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bugün Ümraniye’yi başkanımızla birlikte gezdik. Belediye başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok büyük eserler kazandırmış. Allah razı olsun. Değerli arkadaşlarım, bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük Türkiye için çok çalışıyoruz. Hep birlikte daha da çok çalışmamız gerek. Kardeşlerim, bizim milletimiz büyük bir millet. Bu bayrak, bu memleket, bu tarih bizim. Artık söz dinleyen değil, sözü dinlenen Türkiye haline geldik. Önümüzde bir seçim var. Murat Kurum kardeşimiz çok başarılı, bakanlığı döneminde de çok güzel işler başarmış biri. Onun için İstanbul’u ehline teslim etmemiz lazım. Ümraniye’de de, Yıldırım gibi başkanınız var. Sizler işinizi biliyorsunuz" dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Yıldırım ve Hulusi Akar, masaları dolduran üyelerle tek tek sohbet etti.