ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÖNCEKİ DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR ÜMRANİYE’Yİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 16 Mart 2024
ÖNCEKİ DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR ÜMRANİYE'Yİ ZİYARET ETTİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, Alemdağ Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

Esnafın talep ve önerilerini dinlemeye devam eden Başkan İsmet Yıldırım, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve seçim çalışmalarına destek vermek üzere Ümraniye’ye gelen Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Alemdağ Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, sohbet edip, talep ve önerlerini dinledi.

Alemdağ Caddesi’ndeki esnafı ziyareti sonrasında vatandaşa seslenen Başkan Yıldırım, “Önceki Dönem Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar Paşamız, Ümraniyemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizin ilçemizde olmanız vesilesiyle bir kez daha 31 Mart seçimlerinin yaklaştığını ve ilçe sakinlerimizin desteğini beklediğimizi söylemek istiyorum. Gerçi Ümraniyeli hemşehrilerim ne yapacağını iyi bilir. İstanbul’u inşallah muradına erdireceğiz. Tekrardan Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Türkiye Yüzyılı için emin adımlarla yola devam inşallah” dedi.


Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Hepinize hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar diliyorum. Kıymetli hemşehrilerim beni Ümraniye’de ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ev sahipliğinizden ve desteklerinizden dolayı da Allah razı olsun. Kardeşlerim, Türkiye çok büyük bir ülke. Hem içerde hemde dışarıda tüm terör unsurlarına karşı mücadele ediyoruz. Hamd olsun ülkemiz artık daha da büyüyecek. Yaptığımız uçaklarımızla, İHA ve SİHA’larımızla artık dünyada parmakla gösterilir hale geldik. Tabi şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde sizler ne yapacağınızı iyi biliyorsunuz. İstanbul’da Murat Kurum kardeşimiz, Ümraniye’de de Yıldırım Başkanımızı desteklemenizi bekliyoruz. Çok şanslısınız ki, Yıldırım Bey gibi bir başkanınız var. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.