ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÖNCEKİ DÖNEM İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU VE BAŞKAN İSMET YILDIRIM TRABZONLULARLA İFTAR YAPTI

Tarih : 29 Mart 2024
ÖNCEKİ DÖNEM İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU VE BAŞKAN İSMET YILDIRIM TRABZONLULARLA İFTAR YAPTIÜmraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trabzonlular için düzenlenen iftar programına Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Başkan İsmet Yıldırım katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftarda dualar okundu, oruçlar açıldı.

Ümraniye’de iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar  programına Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, ilçe protokolü, STK başkanları ve hemşehriler katıldı. 

İftar öncesi yapılan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından ezanın okunmasıyla misafirler oruçlarını açtı.

İftarda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım, “Önceki Dönem İçişleri Bakanımız olan Sayın Süleyman Soylu’ya iftarımıza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Seçime sayılı günler kaldığının altını çizerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “31 Mart’ta bu iş bilmez adamı, insanı idare edemeyen ve zamanı İstanbul’un dışında kullanan adamı göndereceğiz. İstanbul önemli. Beni de unutmayın. Gecemiz mübarek olsun. Sağ olun, var olun” dedi. 

”Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’dan Allah Razı Olsun”

Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak konuşmasına başlayan Önceki Dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizler, Allah’a şükürler olsun ki hep birlikte iftarımızı açıyoruz. Ancak zulüm altında olan kardeşlerimiz var. Onları da unutmamalıyız. Rabbim yardımcıları olsun, bir an önce zulümden kurtulmalarını nasip etsin” dedi. 

Bakanlığı döneminde yapılan çalışmalar hakkında detaylıca bilgi veren Süleyman Soylu, hain terör örgütüne karşı yapılan başarılı operasyonlardan da bahsetti. 5 yıldır hizmet yapılmadığına dikkat çeken Süleyman Soylu, “Hizmet yapmayan kişi ne yapar? Sadece siyaset yapar. Ama Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım ne yapıyor? Ümraniye’de yaptığı ve yapacağı eserleri anlatıyor. Allah, kendisinden razı olsun” dedi. 

Murat Kurum’u sahada tanıdığının altını çizerek konuşmasına devam eden Süleyman Soylu, “Ben Murat Kurum’u makamında tanımadım. Elazığ, Hatay depreminde tanıdım. Ben kendisini sınırlarımızda tanıdım. Rize’de, Artvin’de yaşanan sel felaketinde tanıdım. 6 Şubat Depremi’nde tanıdım. Ben, Murat Kurum’u Bodrum tatilinde tanımadım. Kendisini sahada çalışırken tanıdım. Belediye Başkanlığı manevi bir iştir. Bu vesileyle bir kez daha siz kıymetli kardeşlerime iftar programına katıldığı için teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ