ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ömer Faruk Darende Camii’nin Temeli Atıldı

Tarih : 21 Ekim 2020
Ömer Faruk Darende Camii'nin Temeli AtıldıEsenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden yapılacak olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

 

Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden yapılacak olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde 32 yıldır vatandaşlara hizmet veren Ömer Faruk Darende Camii, olası deprem riskine karşı yeniden yapılmak için bir süre önce yıkıldı. Başta Ümraniye Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yeniden yapılacak olan Ömer Faruk Darende Camii’nin yeniden yapılması için ilk adım bugün atıldı. Caminin temelinin atılması nedeniyle bir tören düzenlenirken, törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül ve vatandaşlar katıldı. Ümraniye Belediyesi olarak her alanda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okullardan camilerin bakımına kadar bir çok konuda hizmet verdiklerini söyledi. Yeni yapılacak caminin temelini atan Başkan Yıldırım, caminin yapımında destek veren hayırseverlere teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

FOTO GALERİ