ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

OKURLARIN YAZARLARLA BULUŞTUĞU ÜMRANİYE KİTAP FUARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 24 Kasım 2021
 OKURLARIN YAZARLARLA BULUŞTUĞU ÜMRANİYE KİTAP FUARI DEVAM EDİYOR Ümraniye Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen kitap fuarı, 7’den 70’e her yaştan kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. Kitap tutkunları, sevdikleri yazarlarla söyleşide bir araya gelerek kitaplarını imzalatıyor.

Türkiye’nin önde gelen isimlerinin yer aldığı ve 100’den fazla yayınevinin olduğu kitap fuarı, 5. gününde de ziyaretçi akınına uğradı. 

Fuarı ziyaret ederek yazar ve okurlarla sohbet eden Başkan Yıldırım, kitap fuarlarının önemine vurgu yaptı. “Kitap fuarları; bilgi dağarcığımızı genişletmemiz ve kültürel gelişimimiz açısından kütüphanemizde olmayan kitapları inceleme fırsatı sunarken, dokunduğumuz her kitapla yeni bir dünyanın ruhunu keşfetmemizi sağlar. Ayrıca etkileşimde bulunabildiğimiz yazarların iç dünyasına yolculuk ve hasbihal etme fırsatı da doğurur” diyerek kitapseverlere fikirlerini aktardı.

Söyleşilere İlgi Oldukça Yoğun Oldu

Bayram Karaçor, Nurullah Genç ve Mustafa Armağan, fuar alanındaki konferans salonunda okurlarıyla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşilere yoğun ilgiden dolayı, kitapseverler salona sığmadı. Söyleşinin ardından yazarlar, okurları için eserlerini imzaladı. İmza için gelen okurlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Kitapseverler Yazarlarla Bir Araya Geldi 

2. Ümraniye Kitap Fuarı’na katılan Bestami Yazgan, Şehri Madan, Yiğit Recep Efe, Yıldıray Aydın, Sevda Deniz K., Yusuf Asal, Fatma Kübra Kaya ve Vahdettin İnce yayınevlerinin bulunduğu stantta okuyucularıyla bir araya gelerek, kitaplarını imzaladı.

FOTO GALERİ