ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Müzik Akademisi’ne Yeni Eğitim Döneminde Yoğun İlgi

Tarih : 05 Ekim 2020
Müzik Akademisi'ne Yeni Eğitim Döneminde Yoğun İlgiÜmraniye Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Müzik Akademisi’ne, yeni kayıt döneminde yoğun başvuru gerçekleşti. Farklı branşlarda eğitim veren akademiye çok sayıda başvuru yapılırken, yeni eğitim dönemine katılacak öğrenciler, pandeminin de etkisi ile Akademik Kurul tarafından belirlendi.

Ümraniye Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Müzik Akademisi’ne, yeni kayıt döneminde yoğun başvuru gerçekleşti. Farklı branşlarda eğitim veren akademiye çok sayıda başvuru yapılırken, yeni eğitim dönemine katılacak öğrenciler, pandeminin de etkisi ile Akademik Kurul tarafından belirlendi. 

Ümraniye Belediyesi’nin en çok ilgi gören akademilerinden biri olan Müzik Akademisi’ne bu eğitim döneminde de yoğun başvuru oldu. Eylül ayının ilk günü itibari ile başlayan kayıtlara büyük bir kısmı internet üzerinden olmak üzere 2 bin 300 kişi başvuru yaparken, pandemi nedeniyle geçtiğimiz eğitim dönemindeki kontenjanların altında bir kontenjan belirlendi. Bu aşamada devreye giren Akademik Kurul bir çalışma yaparak başvuran adayların asil kayıt kabulü için yeterlilik sınavı yaptı. Sınavda başarılı olan 330 kişi ise Müzik Akademisi bünyesinde eğitim görmeye hak kazandı. Müzik Akademisi’nin eğitimleri güz dönemi boyunca 12 branşta online olarak devam edecek.

 

FOTO GALERİ