ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Mim Kemal Öke Ümraniyelilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 16 Ocak 2020
Mim Kemal Öke Ümraniyelilerle Bir Araya GeldiProf. Dr. Mim Kemal Öke ve Kızı Nazlı Hilal Öke, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Sana Bir Masal Anlatayım mı Baba?” adlı programda Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Mim Kemal Öke ve Kızı Nazlı Hilal Öke, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Sana Bir Masal Anlatayım mı Baba?” adlı programda Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler sanatseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi duygu yüklü bir programa ev sahipliği yaptı. Prof. Dr. Mim Kemal Öke ve Down Sendromlu kızı Nazlı Hilal, “Sana Bir Masal Anlatayım mı Baba?” adlı programda Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Mim Kemal Öke programda kızının doğumunu, ailenin tepkisini ve rehabilitasyon sürecini anlattı. Prof. Dr. Öke, engelli bir çocuğa sahip olmanın kişi üzerindeki olumsuz durumunun zamanla nasıl olumluya dönüşerek hayatın anlamlı hale gelebildiğini, hikâyesini ve terapi sürecinde müziğin etkisini aktardı. Müzik eşliğinde gerçekleşen programda Öke, engellilerin toplumla kaynaşması için yapılması gerekenler üzerinde de durdu.

Program Ümraniyeli sanatseverlerden büyük alkış aldı.

FOTO GALERİ