ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Millet Bahçesi’nde Ahşap Oyuncak Sergisi

Tarih : 05 Ekim 2020
Millet Bahçesi'nde Ahşap Oyuncak SergisiÜmraniye Millet Bahçesi’nde ahşap oyuncak ustası Muzaffer Sağır tarafından açılan Ahşap Oyuncak Sergisi çocuklardan ve büyüklerden yoğun ilgi gördü. Sergiyi ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, atık ahşaplardan geri dönüşüm yolu ile oyuncak yaparak çocukların mutluluğuna katkıda bulunan Muzaffer Sağır’ı tebrik etti.

 

Ümraniye Millet Bahçesi’nde ahşap oyuncak ustası Muzaffer Sağır tarafından açılan Ahşap Oyuncak Sergisi çocuklardan ve büyüklerden yoğun ilgi gördü. Sergiyi ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, atık ahşaplardan geri dönüşüm yolu ile oyuncak yaparak çocukların mutluluğuna katkıda bulunan Muzaffer Sağır’ı tebrik etti.

Ümraniye Millet Bahçesi Pazar günü Ümraniye Belediyesi’nin desteği ile açılan ilginç bir sergiye ev sahipliği yaptı. Çeşitli illerde 38 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra kendini atık ahşaplardan oyuncak yapmaya adayan emekli öğretmen Muzaffer Sağır, millet bahçesinde inanılmaz bir sergi açtı. Sokaklardan topladığı ahşaplarla her türlü oyuncak üreten Muzaffer Sağır’ın açtığı sergiye başta çocuklar olmak üzere herkes yoğun ilgi gösterdi. Sergiyi ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da, Muzaffer öğretmeni bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Yıldırım, “Muzaffer bey petrol türevi plastik ürünlerin çocuklarımızın önüne oyuncak olarak geldiği şu dönemde, daha sağlıklı olan ahşaptan oyuncaklar yaparak önemli bir görev üstleniyor. Hem geri dönüşüme katkıda bulunduğu için hem de ahşaptan daha sağlıklı oyuncaklar yaptığı için kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Ahşap oyuncak ustası Muzaffer Sağır ise, “Çocuğum hastalandıktan sonra tüm ömrümü çocukların mutluluğu için harcamaya başladım. Öğretmenlik yaptığım dönemde sokaklardan topladığım atık parçalarını oyuncaklara dönüştürerek çocuklara ulaştırdım ve hala bu çalışmalarıma devam ediyorum. Şuan burada gördüğünüz oyuncakların içerisinde eskimiş sıralar, pazarlarda satılan sebzelerin kasaları, evde eskiyen mobilyalar, kısacası bir çok atık malzemesi var. Muzaffer öğretmen diyor ki dünya da hiçbir şey çöp değildir, her şeyden bir şeyler yapılır. Tek hedefim çocuklarla birlikte olmak ve onların cıvıltılarını yaşamak” şeklinde konuştu.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde açılan sergiye yoğun ilgi gösteren çocuklar, sergiyi gezmenin yanı sıra ebruli, deney atölyesi ve akıl oyunları ile keyifli bir gün geçirdi.

FOTO GALERİ