MİLLET BAHÇESİ GEZİLERİ BAŞLADI

Tarih : 12 Temmuz 2021
MİLLET BAHÇESİ GEZİLERİ BAŞLADIÜmraniyeli’lerin aileleriyle birlikte hoşça zaman geçirebileceği doğa dostu Ümraniye Millet Bahçesi, belediyenin düzenlediği geziler kapsamında bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ümraniye Belediyesi, sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde ilçe sakinlerini; çevre düzenlemesiyle dikkat çeken ve vatandaşların ilk tercih ettiği alanlardan biri olan millet bahçesine götürüyor. Her mahalleden ücretsiz servis hizmetinin de bulunduğu gezide, Ümraniyeliler doğayla iç içe olmanın keyfini yaşıyor.

Millet bahçesinin daimi sakinlerinden olan tavus kuşu, tavşan ve papağan gibi hayvanları da yakından görme imkânı bulan çocuklar, adrenalin parkında da doyasıya eğleniyor. Ayrıca Ümraniyeliler, elektrikli gezi aracında millet bahçesini turlarken, gözetleme kulesinden de ilçenin güzelliğini panoramik olarak da izleyebiliyor. Her pazartesi 4 saat sürecek olan organizasyonun ardından Ümraniyeliler, servislerle alındıkları yere bırakılıyor.

Vatandaşlar kayıt ve bilgi için 0216 443 56 00 (dahililer:1137-1184-1497) numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.